Sůl bylinková Bio DIVOKÁ

Kořenící sůl v organické kvalitě z divokými byllinami.

90 Kč / ks
Dostupnost: Skladem
Kód: 93
Sůl bylinková Bio DIVOKÁ
Balíme v souladu
Balíme v souladu
s přírodou a člověkem
Pomáháme si
Pomáháme si
a jsme spolu
Tvoříme lokálně
Tvoříme lokálně
z lokálnáíh zdrojů
Tvoříme ze srdce
Tvoříme ze srdce
do SRDCE

Detailní popis produktu

Bylinková sůl Divoká BIO

sul divoka

je směs kvalitní mořské a himalájské soli s bylinami sbíranými v čisté beskydské přírode.

Vytvořena mokrým postupem, kdy se čerstvá bylina postupne zapracovává do soli. Tím do ní vniká hlouběji a při použití rozvine svoji plnou chuť. Už kdysi naše babičky používaly kopřivu, bršlici i popenec nejen na dochucení pokrmů, ale věděly, že to prospívá i jejich zdraví. Vraťme se k tomuto zvyku a obohaťme náš jídelníček.

Použití: vhodná do nákypů, polévek, pomazánek. Je zdraví prospěšná.

Složení: mořská a himalájská sůl 50% , mladá kopřiva, bršlice, popenec břečtanolistý 50%

 

popenec

 

Kopřiva se právem považuje za královnu našich bylinek - čistí tělo, dodává nám vitamíny, serotonin a spoustu minerálů.

Bršlice je všelékem organizmu a popenec je starodávné léčivé koření.

Hmotnost: 130g

Byliny jsou z na naší louky, která se nachází v čistém ovzduší Beskyd.

 

Vitaminy a prvky, které nšemu tělu dodává:

Kopřiva: obsahuje vitaminy C, K, B2, karotén a kyselinu panthotenovou, dále mnoho minerálů, především draslík, železo a oxid křemičitý. 

Bršlice: mladé listy jsou zdrojem vitamínu C (dokonce 4× více než citrón), chorofylu, železa, hořčíku a vápníku a pomohou nám jak s pročištěním organismu, tak v boji s jarní únavou.

Popenec: 7 % tříslovin, silici, draselné soli, cholin, saponiny, hořčiny, glechomin a další složky; v čerstvé nati je i provitamín A, vitamín C atd.

Obal: BIO Doypack - ekologický a plně rozložitelný kompostovatelný materiál včetne uzavíracího zipu.

Etiketa:  Sára Šuláková

Výrobce: Ladiva, Prostor pro zdraví a radost,z.s.

Cena: 90 Kč za 130g

Doplňkové parametry

Kategorie: DO KUCHYNĚ
Hmotnost: 0.13 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: